Ninove 31 Mar 2020 - 01u45
Few Clouds
8.19°C

Bestuuurster crasht tegen houten paaltje

10 februari 2020
Bestuuurster crasht tegen houten paaltje

NINOVE - Een jonge vrouw is maandag rond 14.45 uur lichtgewond geraakt bij een ongeval aan de Burchtdam t.h.v de Paternosterweg in Ninove. 

De bestuurster reed met haar wagen in de richting van het centrum en zou plots onwel zijn geworden. De vrouw kon zichzelf bevrijden maar moest wel naar het ziekenhuis voor verzorging.

De straat was door het ongeval lange tijd afgesloten waardoor het verkeer moest omrijden.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons