Ninove 31 Mar 2020 - 01u40
Few Clouds
8.19°C

Pizzakoerier omver geblazen op de Pollarebaan

09 februari 2020

POLLARE – Een hevige windstoot blies een pizzakoerier op de Pollarebaan omver. De jongeman kwam er met de schrik vanaf.

De koerier van Pizzatalia moest zondagnamiddag een bestelling afleveren in de Hoogstraat in Pollare. Op het open gedeelte van de Pollarebaan ving de bestelbak van zijn brommer blijkbaar veel wind. Brommer en bestuurder sloegen tegen de vlakte. Gelukkig zonder veel erg op het eerste zicht. Al blijft het merkwaardig dat iemand in dergelijke omstandigheden de weg op moet… om een pizza aan huis te leveren.

Schade

Overigens viel het zondagmorgen en -namiddag voorlopig nogal mee met de stormschade. Een overzicht van enkele interventies door de hulpdiensten.

Op de Graanmarkt was het geveldoek van het voormalig RTT-gebouw losgeslagen en is het preventief verwijderd. Dat laatste gebeurde ook met de spandoeken, die in de centrumstraten carnaval en De Omloop aankondigen.

In het WZC Castelmolen op de Halsesteenweg in Meerbeke moest de brandweer ter hulp komen voor problemen aan het dak.

Op De Kloppers aan de Denderstaat in Ninove waren spandoeken en panelen losgekomen.

Aan de Centrumlaan had de wind tuinafsluitingen omver geblazen.

Van café/zaal Volkshuis De Redding in De Geraardsbergsestraat is de zinken bekleding van de dakgoot losgekomen.

Wellicht zal de brandweer nog moeten ingrijpen, gelet op de aanhoudende wind.

Heeft de stormwind bij u schade veroorzaakt? Laat het ons weten! Stuur uw foto's of filmpjes naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495 69 32 72

 

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons