Ninove 02 Apr 2020 - 20u02
Broken Clouds
10.09°C

Ninove bereidt zich voor op storm Ciara

08 februari 2020
Ninove bereidt zich voor op storm Ciara

NINOVE – Het KMI verwacht hevige storm op zondag en begin volgende week. Neem je voorzorgen en voorkom schade.

Parkeer je auto binnen. En als het niet anders kan, dan zeker niet onder bomen. Als je niet echt de weg op moet, blijf dan knus binnen. Maak aan en rond je huis alles vast wat los zit. Zet tuinmeubelen en andere spullen binnen, en zorg dat alle ramen goed gesloten zijn.

Als je toch schade oploopt aan je wagen of huis, neem dan foto’s voor je iets laat herstellen.

Het hoogtepunt van de storm wordt verwacht zondag in de late namiddag en avondperiode, wanneer er ook buien verschijnen. Zeker wanneer onweer ontstaat tijdens deze buien, is stormschade niet uitgesloten.

Wegens het voorspelde stormweer worden de parken en bossen afgesloten op zondag 9 februari.

Heb je zondag niet-dringende hulp van de brandweer nodig? Bel dan 1722. Hou het noodnummer vrij voor personen in levensgevaar.

Alle zondagwedstrijden in 1A en 1B afgelast door storm Ciara

 

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons