Ninove 20 Oct 2019 - 08u25
Clear Sky
11.41°C

Viergeslacht bij familie Lippens-De Coster

25 augustus 2017
Viergeslacht bij familie Lippens-De Coster

Appelterre - In het gezin van Daan en Katia Lippens-De Coster uit Ninove,is de flinke dochter Juliette geboren. Juliette is meteen de jongste telg in het viergeslacht.

Op de foto zien we de trotse moeder Katia (33), grootmoeder Christiane (60) en fiere overgrootmoeder Emilienne (85).

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons