Ninove 27 Feb 2020 - 02u31
Lichte regen
3.89°C

Jaarmarkt Ninove op 2 september

24 augustus 2017
Jaarmarkt Ninove op 2 september

Op zaterdag 2 september vanaf 9 uur staat de Ninoofse binnenstad opnieuw op stelten voor de grote jaarmarkt, jaarlijks één van de grootste publiektrekkers voor de handelaars in het centrum. Nieuw dit jaar is de uitbreiding van het winkelparcours met de Kaardeloodstraat waar naast nieuwe automodellen ook talrijke marktkramers een plaats zullen innemen, hierdoor ontstaat er een lus tussen de Laveldelstraat en de Centrumlaan. Naast de 14 autodealers van ADNO die in totaal een 120 wagens gaan voorstellen zullen er maar liefst 140 kraampjes en drank- en eetstandjes te vinden zijn in het centrum, een verdubbeling tegenover vorig jaar. Verder is er tal van animatie met een optocht van de Ninoofse reuzen, dj's Lirix en Orso die voor muziek zorgen en voor de kleintjes staan er springkastelen opgesteld. Op de Centrumlaan heeft er aan het stadhuis een paardenmarkt en -keuring plaats. En nog meer goed nieuws voor de bezoekers van de jaarmarkt, op zaterdag 2 september is parkeren in de volledige binnenstad gratis. Men kan ook op vrijdag en zondag terecht op de braderij in de Beverstraat, Laveldelstraat en Geraardsbergsestraat. De voorzitter van VHN, Diether Nachtergale, de voorzitter van ADNO Pascal Carael en Schepen van lokale economie Alain Triest hopen jullie van harte te mogen verwelkomen op deze jaarlijkse topdag.

Foto's Giovanni N en Andu 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons