Ninove 02 Apr 2020 - 19u28
Broken Clouds
10.09°C

Oude Kaaibrug even omhoog wegens gestegen waterpeil van de Dender - Update: brug terug toegankelijk

04 februari 2020
Oude Kaaibrug even omhoog wegens gestegen waterpeil van de Dender - Update: brug terug toegankelijk

NINOVE – De Denderbrug tussen de Oude Kaai en de Désiré de Bodtkaai is dinsdagochtend 4 februari omhoog gehaald. Door de regenval van de afgelopen dagen stond het waterpeil te hoog. Rond 12.30 uur was het Denderpeil terug voldoende gezakt, zodat de doorgang weer mogelijk was.

Het verkeer tussen de Oude Kaai en de Désiré De Bodtkaai was daardoor onderbroken.

Rond 12.30 uur uur was het Denderpeil voldoende gezakt om de brug terug naar beneden te laten. De doorgang is inmiddels weer mogelijk.

Info: waterstanden kan je checken op www.waterinfo.be – voor wateroverlast bel je naar 112.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons