Ninove 06 Apr 2020 - 20u04
Clear Sky
17.74°C

Gevel van huis stort in bij renovatiewerken, man raakt bedolven

01 februari 2020

ZANDBERGEN – Tijdens verbouwingswerken aan een huis op de Bovenkassei stortte zaterdagmorgen 1 februari de voorgevel in. Een man raakte bedolven onder het puin. Na een uur kon de brandweer hem bevrijden. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Rond 11 uur begaf de voorgevel van een woning aan de Bovenkassei het tijdens de verbouwingswerken. Ook een deel van de plafonds kwam naar beneden. Een man raakte daardoor gekneld onder het puin.

Verschillende brandweerkorpsen van de zone Zuid-Oost kwamen ter plaatse om het slachtoffer van onder het puin te bevrijden. Na ongeveer een uur slaagden ze daar ook in. De man is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De Bovenkassei was door dit voorval volledig afgesloten. De politie zorgde voor de wegomlegging van het verkeer.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons