Ninove 05 Apr 2020 - 01u46
Few Clouds
14.95°C

Gekantelde aanhangwagen met tuinafval verspert Tabakslaan

29 januari 2020
Gekantelde aanhangwagen met tuinafval verspert Tabakslaan

APPELTERRE – Op de Tabakslaan, ter hoogte van het kruispunt met de J.B. Van Langenhaeckestraat, kantelde woensdagmorgen 29 januari rond 8 uur een aanhangwagen. Het tuinafval lag verspreid over de hele weg, die daardoor een tijd was afgesloten.

Hoe dit ongeval gebeurde, is niet duidelijk.

Feit is dat de aanhangwagen kantelde en de lading tuinafval over de Tabakslaan verspreid geraakte. Een vrachtwagen, die uit de tegenovergestelde richting kwam, kon de brokstukken ontwijken, maar reed zich vast in de zachte berm.

Door dit ongeval was de Tabakslaan een tijd lang versperd. De lokale politie kwam ter plaatse voor de vaststellingen en de verkeersgeleiding. De brandweer van de zone Zuid-Oost maakte de weg vrij.

Niemand raakte gewond.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons