Ninove 06 Apr 2020 - 02u58
Clear Sky
17.02°C

Kamp Windekind voor sportieve leerkrachten

28 januari 2020

DENDERWINDEKE – We gingen maandag 27 januari een kijkje nemen in de stedelijke basisschool. Directeur Jeroen Cooman organiseerde hier voor zijn leerkrachten ‘kamp Windekind’, gebaseerd op de populaire reeks ‘kamp Waes’.

Rond 16 uur was de school langs de Edingsesteenweg nog helemaal niet verlaten. Integendeel, we troffen een groot aantal leerkrachten en de directeur aan in sportkledij voor ‘kamp Windekind’.

De leerkrachten krijgen de gelegenheid om twee keer in de week onmiddellijk na schooltijd samen een uurtje te sporten onder begeleiding van de directeur. Zij appreciëren dit initiatief initiatief enorm.

Van teambuilding gesproken!

FVS

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons