Ninove 30 Mar 2020 - 23u29
Few Clouds
8.19°C

Twee auto’s botsen op kruispunt Den Doorn

25 januari 2020

NINOVE – Op de Aalstersesteenweg zijn zaterdagavond 25 januari op het kruispunt Den Doorn twee auto’s op elkaar ingereden. Er vielen geen gewonden, maar de beide wagens zijn zo goed als totaal verloren.

Een auto reed op de Aalsteresteenweg (vanuit de richting Albertlaan) en wou op het kruispunt Den Doorn linksaf slaan naar Aalst (N28/N45).

De andere wagen reed eveneens op de Aalstersesteenweg (vanuit de richting Okegem) en wou rechtdoor rijden.

Wellicht door de combinatie van duisternis en mist heeft de chauffeur van de afslaande wagen die tegenligger niet tijdig opgemerkt. Beide voertuigen botsten op elkaar.

Er vielen geen gewonden. De schade aan de auto’s is groot.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons