Ninove 03 Apr 2020 - 17u14
Few Clouds
6.28°C

Cursisten behalen brevet Eerste Hulp bij het Rode Kruis

25 januari 2020
Cursisten behalen brevet Eerste Hulp bij het Rode Kruis De cursisten die hun brevet behaald hebben van Eerste hulp

NINOVE - Rode Kruis Ninove reikt de brevetten uit aan cursisten tijdens een receptie.

In september gingen 16 cursisten van start om de cursus 'Eerste hulp-helper' te volgen bij het Rode Kruis in Ninove.

De duo-opleiding eerste hulp van 24 uur met een praktische proef is een basiscursus eerste hulp met een vervolgopleiding.

Er hebben 12 cursisten de opleiding volledig afgewerkt en hun brevet behaald.

Bij de uitreiking waren ook de schepenen Veerle Cosyns en Marc Torrekens aanwezig om hun appreciatie te tonen aan de cursisten die deze opleiding, waarmee ze mensenlevens kunnen redden, met succes gevolgd hebben.

Er start een nieuwe cursus vanaf september 2020. Inschrijven kan via de webside van het Rode Kruis Ninove.

De afdelingsverantwoordelijke communicatie & werving, Nicole Ronsijn, meldde ook dat het Rode Kruis opnieuw paraat staat tijdens het komende carnavalsweekend, met een vaste hulppost en mobiele ploegen.

Info: Rode Kruis Ninove.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons