Ninove 04 Apr 2020 - 07u13
Scattered Clouds
6.81°C

Parkconcerten 2017 sluiten succesvol af

22 augustus 2017

Ninove - Voorbije maandag  vond het laatste parkconcert van de zomer plaats in het stadspark van Ninove. Commerwell,The Confetti's en Fret, Tet en The Swinging Tepelboys hadden de eer de editie met stijl af te sluiten. Organisator vzw Maspoe kan terugblikken op een geslaagde editie. Het publiek genoot van de muziek de sfeer en het vuurwerk.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons