Ninove 27 Feb 2020 - 22u31
Lichte regen
2.51°C

Openluchtspektakel voor 100-jarig bestaan KT Helpt Elkander

22 augustus 2017
Openluchtspektakel voor 100-jarig bestaan KT Helpt Elkander

Met drie zo goed als volledig uitverkochte voorstellingen was het openluchtspektakel aan kasteel Steenhout, ter ere van het honderdjarige bestaan van toneelkring Helpt Elkander vzw, een groot succes. Helpt Elkander zorgde voor het toneel, harmonie Amicato en het strijkkwartet voor live muziek en balletgroep Feniks voor de dans. Ook enkele Ninoofse toneelspelers waren er te bewoners.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons