Ninove 06 Apr 2020 - 22u04
Clear Sky
17.74°C

Overleden bromfietsster aangetroffen op Ninoofsesteenweg

09 januari 2020

NEIGEM/GOOIK – Net op de scheiding tussen de beide gemeenten is donderdag 9 januari kort na de middag op de Ninoofsesteenweg het levenloze lichaam aangetroffen van een vrouw. Ze lag naast haar bromfiets. Er was geen auto in de buurt.

Over de oorzaak van dit voorval is het nog gissen. Is de vrouw aangereden en achtergelaten of is ze een natuurlijke dood gestorven? Onderzoek moet dit uitwijzen.

De Halsesteenweg is volledig afgesloten vanaf de kerk in Neigem tot het kruispunt Strijland/Gooik. De hulpverleningszone Zuid-Oost kwam ter plaatse om de locatie af te schermen. De lokale politie deed de eerste vaststellingen en regelde het verkeer.

 Update 

De eerste voorlopige vaststelling zou zijn dat er geen aanrijding was tussen de bromfietser en de vrachtwagen de vrouw zou haar evenwicht hebben verloren waardoor ze onder de vrachtwagen kwam.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons