Ninove 06 Apr 2020 - 21u15
Clear Sky
17.74°C

Twee wagens botsen aan kruispunt Koning Boudewijnlaan-Nederwijk Oost

06 januari 2020

 

NINOVE – Ter hoogte van het kruispunt tussen de Koning Boudewijnlaan en de industriezone zijn maandagavond 6 januari rond 21 uur twee personenwagens op elkaar ingereden. De stoffelijke schade is groot; er vielen geen gewonden.

Hoe de botsing tussen de Volkswagen Sharan en de Mitsubishi is gebeurd, was niet meteen duidelijk. Vermoedelijk is een van de beide voertuigen door het rood gereden.

De schade was groot, de Mitsubishi is totaal vernield. Volgens de eerste vaststellingen zijn geen gewonden gevallen.

De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om het wegdek vrij te maken en de oliesporen op te ruimen. De lokale politie Ninove deed de vaststellingen en regelde het verkeer.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons