Ninove 27 Feb 2020 - 23u55
Lichte regen
2.51°C

Gratis EHBO cursus bij Rode Kruis Ninove

22 augustus 2017
Gratis EHBO cursus bij Rode Kruis Ninove

Ninove - Het Rode kruis Ninove organiseert zes vrijdagavonden een cursus EERSTE HULP (basis) Deze cursus start op vrijdag 15/9/2017 en eindigt op 20/10/2017. Datum praktische proef volgt later.

De lessen vinden plaats in de lokalen van het Rode Kruis Ninove, Paul De Montplein 10 te Ninove telkens van 19u45 – 22 uur.(eerste verdieping. Plein naar brandweer) Een cursusboek kan aangeschaft worden maar is niet verplicht.

Meer info en inschrijven via 0476/48 60 12 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Data vervolgcursus wordt later meegedeeld.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons