Ninove 29 Mar 2020 - 03u19
Clear Sky
12.57°C

'Zonder Honger Naar Bed' zamelt 112 dozen in voor minderbedeelden

24 december 2019
'Zonder Honger Naar Bed' zamelt 112 dozen in voor minderbedeelden

NINOVE – De inzamelactie voor minderbedeelden van de vzw 'Zonder Honger Naar Bed' was een succes. Niet minder dan 112 mensen kunnen worden geholpen op deze manier.

Vzw 'Zonder Honger naar Bed' riep onlangs iedereen op om mee te doen aan hun omgekeerde adventsactie.

"Vanaf 1 december konden ze dan elke dag in een doos iets stoppen voor minderbedeelden: van niet-bederfbaar voedsel tot dagelijkse benodigdheden zoals hygiënische producten", vertelden initiatiefnemers Brigitte en Rita. Die dozen haalden ze op of konden de mensen zelf afgelopen weekend afzetten bij bakkerij Croissy en 't Centerken op de Centrumlaan. Uiteindelijk resulteerde dat in 112 dozen.

Brigitte: "We zijn heel tevreden. We kregen ook 150 kilo kattenvoeding binnen, die we zullen schenken aan het Dierenasiel Ninove."

Ook radio SU fm verzorgde aan de Centrumlaan een radio-uitzending in het kader van de actie.

EME

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons