Ninove 06 Apr 2020 - 03u06
Clear Sky
17.02°C

Hof Ter Duyst dompelt de wijk onder in warme kerstsfeer

28 december 2019

NINOVE – Naar jaarlijkse traditie stonden veel bewoners van de wijk Hof Ter Duyst paraat om hun tuin en woning te versieren tijdens de kerstperiode.

Op vrijdag 27 december ging het buurtcomité rond om een kijkje te nemen en meteen punten toe te kennen. Een aantal bewoners, dat deelnam aan dit evaluatiemoment, zorgde voor extra sfeer door een drankje aan te bieden aan de buren. Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsdrink van deze sympathieke wijk met zijn geëngageerde buurtcomité, krijgen de eerste drie winnaars in rij hun prijs uitgereikt. Ook hier werd nog maar eens duidelijk hoe belangrijk en onmisbaar deze initiatieven zijn voor de sociale cohesie.

Op vraag van de voorzitter van dit comité, Erna De Leeneer, ging Ninofmedia met een plezier een aantal sfeerbeelden nemen.

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons