Ninove 02 Apr 2020 - 19u35
Broken Clouds
10.09°C

Blijf alert voor (avond)inbraken tijdens de eindejaarsperiode

13 december 2019
Blijf alert voor (avond)inbraken tijdens de eindejaarsperiode

NINOVE – De lokale politie vraagt om blijvend aandachtig te zijn voor (pogingen tot) inbraak, zeker tijdens de feestperiode. Aarzel niet om net nummer 101 te bellen.

Het jaar loopt op zijn einde, velen van ons kijken uit naar een gezellige periode om met vrienden, familie of op andere wijze afscheid te nemen van het jaar 2019.

Het is een periode, waarbij we voor de geplande evenementen voorbereidingen treffen en dikwijls niet thuis zijn.

De dagen korten heel snel; afhankelijk van het weer verlopen sommige dagen zelfs in het duister of het halfduister.

Het is helaas ook een periode, waarbij mensen met mindere goede bedoelingen zich onder ons begeven om o.a. inbraken te plegen. In het weekend van zaterdag 07 en zondag 08 december zijn bijvoorbeeld 3 avondinbraken gebeurd (Merellaan, Rode Kruisstraat en Camberg).

Daarom wil de lokale politie iedereen nogmaals sensibiliseren. Mocht je getuige zijn van verdacht gedrag van personen, dat wijst op het plegen van strafbare feiten of het treffen van de voorbereidingen ervan (meer bepaald het inbreken in woningen), bel dan zo snel als mogelijk de dienst 101.

Info: lokale politie Ninove – 054-312. 312 – dringende hulp 101.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons