Ninove 09 Apr 2020 - 10u20
Broken Clouds
13.97°C

Jonas Meganck wint de zoektocht 'Vind het vat'

20 augustus 2017
Jonas Meganck wint de zoektocht 'Vind het vat'

Exact om 10.53 u ontvingen de organisatoren van de zoektocht ‘Vind het vat’ de code die de vinder als bewijs moest doorsturen. Het vat lag begraven ter hoogte van de kruising van de twee aangeduide wandelingen in het natuurgebied ‘Venebroek’ tussen de ‘Oude Eichembaan’ en de spoorweg in Ninove. Gedurende bijna twee maanden zochten tientallen liefhebbers naar het felbegeerde vat. Uiteindelijk was de extra tip die vandaag op het Jens Beach tornooi uithing, doorslaggevend. We komen volgende week terug op de zoektocht met een verklaring bij iedere tip en een interview met de vinder.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons