Ninove 09 Apr 2020 - 20u11
Clear Sky
21.86°C

Brand in huis, bewoners op reis

08 december 2019

MEERBEKE - In een woning op Tenberg in Meerbeke is zondagmiddag brand uitgebroken. Het koppel was niet thuis; ze zijn op vakantie in Spanje.

De brand brak uit in de keuken. Vermoedelijk is een defect apparaat beginnen smeulen.

Buurtbewoners verwittigden de brandweer en de politie nadat zij rook uit de woning zagen komen. Eens de brandweer binnen was het vuur snel onder controle.

Het huis raakte beschadigd door de rook. 

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons