Ninove 05 Apr 2020 - 20u35
Clear Sky
17.02°C

Outer Schlagert op kermis

19 augustus 2017
Outer Schlagert op kermis

Het dorpspleintje van Outer kwam opnieuw tot leven met "Kermis Outer Schlagert", een organisatie van feestcomiteit Outer die éénmaal per jaar deze Ninoofse deelgemeente aan het dansen brengt. De kermisattracties zijn enkele jaren geleden verdwenen maar de optredens zijn gebleven en worden ieder jaar gesmaakt door het talrijke publiek dat afzakt naar het Dorpsplein. Luc Jones mocht de spits afbijten waarna Bram & Lenert het van hem overnamen, daarna was het tijd voor de vrouwelijke ambiancebom Eveline Cannoot. Ook David Vandyck, dé ambiancegroep van het moment Swoop met het sardinnenlied en Fred,tet& de swinging tepelboys mochten de avond en nacht verder afsluiten. Ondertussen zijn al twee topgroepen geboekt voor editie 2018 waarmee het dorpsplein ongetwijfelt uit zijn voegen zal barsten, dus alvast uitkijken naar augustus volgend jaar voor alle fans van het Vlaamse lied.     Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons