Ninove 05 Apr 2020 - 04u28
Clear Sky
4.85°C

Oldtimer botst aan de serres in Meerbeke

19 augustus 2017

Een oldtimerwagen is zaterdagnamiddag rond 15 uur op een auto gebotst op de Edingsesteenweg ter hoogte van de serres in Meerbeke.  Toen de wagen op de parking van het tuincentrum wou vertrekken in de richting van Ninove, is de wagen aangereden door een blauwe Alfa Romeo. Vermoedelijk had de chauffeur de oldtimer niet zien aankomen of werd er een inschattingsfout gemaakt. Beide voertuigen liep door het ongeval grote schade op. Er raakte niemand gewond bij het ongeval.   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons