Ninove 02 Apr 2020 - 14u47
Clear Sky
0.6°C

Personenwagen rijdt tegen vrachtwagen op Brakelsesteenweg

30 november 2019
Personenwagen rijdt tegen vrachtwagen op Brakelsesteenweg

VOORDE – Ter hoogte van het Buro-Center gebeurde zaterdagmorgen 30 november rond 10 uur een aanrijding. Een wagen is bij een parkeermanoeuvre tegen een geparkeerde vrachtwagen gereden. De bestuurster liep lichte verwondingen op.

De dame wou haar Peugeot 3008 parkeren aan de Brakelsesteenweg. Bij het inrijden merkte ze de vrachtwagen niet op, die op de inrit stond. Zij is er tegenaan gereden.

De wagen raakte beschadigd; de bestuurster is licht gewond.

De lokale politie Ninove en de brandweer van de zone Zuid-Oost zorgden voor de vaststellingen en de signalisatie.

Nog op de Brakelsesteenweg deed zich gisteravond 29 november, ter hoogte van de Karmelietenstraat, eveneens een ongeval voor. Vier wagens raakten daar betrokken bij een kop-staart aanrijding. Een persoon raakte gekwetst.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons