Ninove 06 Apr 2020 - 21u47
Clear Sky
17.74°C

Openbare vuilnisbak te klein voor ... een bed

29 november 2019
Openbare vuilnisbak te klein voor ... een bed

NINOVE - Ik ga wandelen en neem mee... zo zou het kunnen geweest zijn.

Helaas is het minder rooskleurig. Op de hoek van Preulegem met de Albertlaan heeft iemand er niets beter op gevonden om zijn of haar bed te dumpen op straat tegen een openbare vuilnisbak, naast de bushalte. Een sterk staaltje van sluikstorten in volle centrum.

De bodem van het bed staat tegen de vuilnisbak en op de grond liggen de planken van het bed mooi gestapeld.

Het kan natuurlijk ook zijn dat het iemand was die daar de bus genomen heeft en vergeten is het bed mee te nemen, maar dat betwijfelen we.

De stadsdiensten zullen het komen opruimen.

GNE - Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons