Ninove 06 Apr 2020 - 20u56
Clear Sky
17.74°C

Van Noëlla tot Lia: een viergeslacht in vrouwelijke lijn

27 november 2019
Van Noëlla tot Lia: een viergeslacht in vrouwelijke lijn Noëlla (links), Myriam (rechts) en Kimberley (midden) met de kleine Lia op de schoot.

MEERBEKE – Vier vrouwen van de familie Notaerts-Plancke-Desert poseerden fier voor onze camera. Al zal de kleine Lia zich pas later realiseren dat ze deel uitmaakt van een viergeslacht.

Met de geboorte van Lia Desert op 7 mei van dit jaar had de familie meteen een viergeslacht in vrouwelijke lijn. Dat komt af en toe nog voor, maar voor alle betrokkenen blijft dit toch een unieke situatie.

En dus poseerden ze graag voor onze camera: Noëlla Notaerts, Myriam Plancke, Kimberley Desert en Lia Desert.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons