Ninove 31 Mar 2020 - 01u26
Few Clouds
8.19°C

Vlaamse Filmkens in openlucht

18 augustus 2017
Vlaamse Filmkens in openlucht

De reeks openluchtvoorstellingen van "Vlaamse Filmkens" ging van start met de film De Premier van Erik Van Looy op de atletiekpiste. Door de nieuwe tribune werd een echt cinemagevoel gecreëerd voor de talrijk opgekomen toeschouwers, die genoten ten volle van deze prachtige Vlaamse film op deze droge maar frisse zomeravond. Vita stond in voor de bediening van een drankje en hapje voor en na de voorstelling. Er volgen nog 5 voorstellingen van Vlaamse Filmkens op diverse locaties in Ninove en deelgemeenten, de toegang is steeds gratis.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons