Ninove 08 Apr 2020 - 07u31
Overcast Clouds
12.03°C

Verdwijning van Mariusz OBRATANSKI in Aalst

24 november 2019
Verdwijning van Mariusz OBRATANSKI in Aalst

AALST - Op donderdag 21 november 2019 om07u41 verliet de 52-jarige Mariusz OBRATANSKI het ASZ Ziekenhuis in de Merestraat in Aalst. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Mariusz is normaal gebouwd. Hij heeft kort wit haar en blauwe ogen. Hij draagt een bril.Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij meer dan waarschijnlijk dezelfde kledij als op de foto, namelijk; een blauw/rood geruit hemd, een blauwe jeans en donkere schoenen.

 

 

Getuigenissen

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons