Ninove 02 Apr 2020 - 14u50
Clear Sky
0.6°C

Sporten voor het goede doel

24 november 2019

NINOVE – Afgelopen zaterdag organiseerde TC De Players een sportbenefiet ten voordele van ‘de warmste week’. Vanaf 16 uur werd volop gezumbaad, gepaddeld en getennist onder leiding van ervaren sportmonitors. De opbrengst gaat naar de sporters met een beperking.

Er heerste een gezellig sfeertje aan de Okegembaan. Meer dan 100 sporters werkten zich in het zweet op de opzwepende muziek van de zumba-lessen of speelden een partij paddel of tennis.

Een van de initiatiefneemsters is Lien Van Isterdael: "Het idee om iets te doen voor de warmste week ontstond enkele weken geleden. We kwamen al snel uit bij het concept: wij sporten voor alle sporters.".

Ze vond bij Inge Coignau de nodige logistieke steun en samen lanceerden ze het idee. "Vooraf hadden we gerekend op een 100-tal deelnemers. We zitten daar ruim over, dus we kunnen spreken van een succes.”

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons