Ninove 02 Apr 2020 - 18u43
Broken Clouds
10.09°C

Eveline zong voor de honderdjarige Brigitte

24 november 2019

VOORDE – Het team van woon- en zorgcentrum (WZC) Wilgendries bezorgde Brigitte Visart zaterdag 23 november een onvergetelijk eeuwfeest. De Vlaamse zangeres Eveline Cannoot bracht voor haar, de familieleden en de bewoners van het WZC een mooi miniconcert.

Een eeuwfeest is hoe dan ook al een belevenis, maar de kranige Brigitte was toch aardig onder de indruk van de festiviteiten, die het zorgteam van WZC Wilgendries voor haar had in elkaar gebokst.

Brigitte Visart woonde tot twee jaar terug nog zelfstandig in Antwerpen, maar is eigenlijk een geboren en getogen inwoonster geweest van Schaarbeek. Haar man verloor ze op 67-jarige leeftijd. Ze heeft twee zonen, vijf kleinkinderen en een schare achterkleinkinderen.

Jessica, een van haar kleindochters, woont in het naburige Appelterre-Eichem en door haar toedoen is Brigitte goed twee jaar terug naar het WZC Wilgendries in Voorde verhuisd.

Zij is een fan van Eveline Cannoot en dus nodigde de directie de Vlaamse presentatrice en zangers uit voor een intiem optreden voor Brigitte en de andere bewoners. Een uitnodiging, die de zangeres graag aanvaardde. Ze bracht een mooie medley van gekende nummers en meezingers en gaf Brigitte alvast rendez-vous voor haar 101ste verjaardag volgend jaar.

Info: WZC WilgendriesEveline Cannoot

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons