Ninove 02 Apr 2020 - 16u20
Broken Clouds
10.09°C

Poging tot inbraak op Leopoldlaan

22 november 2019
Poging tot inbraak op Leopoldlaan

NINOVE – De lokale politie maakt melding van een poging tot inbraak, vrijdagnamiddag rond 17.45 uur op de Leopoldlaan.

Het signalement van de vermoedelijke dader: blanke man, ± 45jaar, lange jas, bril, kort haar.

Of hij zich met een voertuig verplaatste, is niet geweten.

De politie vraagt om alert te zijn.

Mocht je verdachten personen zien of mensen, die verdachte handelingen stellen, contacteert dan het noodnummer 101 of 54- 312 312.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons