Ninove 05 Apr 2020 - 01u11
Few Clouds
14.95°C

Aanhoudingen in drugsonderzoeken

22 november 2019
Aanhoudingen in drugsonderzoeken

NINOVE – De lokale recherche van de politiezone Ninove is de afgelopen weken tussengekomen in twee dossiers in verband met de georganiseerde verkoop van illegale drugs.

In opdracht van de onderzoeksrechter in Dendermonde, die het parket Oost-Vlaanderen had gevorderd, zijn in totaal elf huiszoekingen uitgevoerd in de regio Ninove, Geraardsbergen, Brakel, Zottegem, Aalst en Dendermonde.

Hierbij zijn grote hoeveelheden drugs aangetroffen: ongeveer 3 kg amfetamines, circa 300 XTC-pillen, 4 liter GHB en meer dan 300 g cannabis.

Zes wagens, die gediend hadden voor het vervoeren van de verboden middelen, zijn in beslag genomen. Ook legde de politie beslag op meer dan € 4.000 cash.

Bij deze acties arresteerden de rechercheurs in totaal twaalf personen. Na hun verhoor zijn acht ervan voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Deze heeft de acht verdachten onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons