Ninove 06 Apr 2020 - 00u58
Clear Sky
17.02°C

Politiepatrouille betrapt winkeldief op heterdaad

20 november 2019
Politiepatrouille betrapt winkeldief op heterdaad

NINOVE – Een politiepatrouille merkte dinsdagmiddag 19 november in het Ninia Shopping Center een man op, die zich verdacht gedroeg. Hij is op heterdaad betrapt met gestolen winkelwaar ter waarde van € 1.200.

De politie hield de man tegen op het moment, dat hij buiten stond met zijn boodschappentrolley. Hij bleek een zak bij zich te dragen, waarin talrijke kledingstukken zaten met de prijskaartjes nog aan; ze waren afkomstig van kledingzaak C&A. In zijn trolley troffen de agenten ook goederen aan, afkomstig van het Kruidvat.

Volgens de eerste vaststellingen gaat het om een totale buit van om en bij de € 1.200.

De verdachte is een 39-jarige Macedoniër, zonder gekende woonplaats in België. Hij legde bekentenissen af.

Het parket Oost-Vlaanderen heeft de man voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Deze besliste om hem aan te houden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons