Ninove 10 Apr 2020 - 18u34
Clear Sky
8.89°C

Opnieuw botst auto tegen geparkeerde tankwagen

13 november 2019

NINOVE – Een personenwagen is woensdagavond 13 november rond 21.30 uur ingereden op een lege tankwagen, die geparkeerd stond langs de Koning Boudewijnlaan (N28). Er vielen geen gewonden.

De oplegger, een lege tankwagen, stond langs de kant aan de Koning Boudewijnlaan, tussen het kruispunt Tramstatie en het industrieterrein, richting Den Doorn.

Om een nog ongekende oorzaak reed een auto in op de oplegger. Gelukkig voor de chauffeur raakte de auto de tankwagen met zijn passagierskant. De schade aan de wagen is groot, maar niemand is gewond.

De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om de weg vrij te maken. De politie zorgde voor de verkeersregeling. Door het ongeval was de Koning Boudewijnlaan tussen de kruispunten Tramstatie en Den Doorn richting Aalst afgesloten voor het verkeer.

Gelijkaardige aanrijdingen zijn nog al gebeurd op dat gedeelte van de N28.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons