Ninove 03 Apr 2020 - 23u57
Scattered Clouds
6.81°C

Kleine schouwbrand in restaurant ‘t Sleutelgat

12 november 2019
Kleine schouwbrand in restaurant ‘t Sleutelgat

LIEFERINGE – Het gekende restaurant aan de Kasseide kreeg dinsdagavond 12 november rond 20 uur af te rekenen met een kleine schouwbrand. De schade is beperkt gebleven.

De kachel was aangestoken om de kilte van de herfstavond wat tegen te gaan met een gezellig vuur. Door de hitte is de omkasting van de houtkachel en de schouw beginnen branden, wat zorgde voor een rookontwikkeling.

De brandweer van de zone Zuid-Oost was snel ter plaatse, zodat de schade beperkt bleef tot de omkasting.

Tijdens de interventie was de Kasseide onderbroken tussen Lieferinge en Vreckom-Denderwindeke.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons