Ninove 05 Apr 2020 - 00u03
Few Clouds
14.95°C

Brandweer Ninove zet poorten kazerne open

18 augustus 2017
Brandweer Ninove zet poorten kazerne open

Ninove - De brandweerpost van Ninove zet zijn deuren open voor het grote publiek tijdens de ‘autovrije zondag’ op 17 september. Tijdens de opendeur wordt er info verstrekt over de werking van de brandweer. Het korps wil ook jongeren warm maken om brandweerman te worden.

Alle brandweer medewerkers nodigen iedereen van harte uit om te gaan kennismaken met de lokale ‘helden’ Ze belichten dit jaar het feit dat het personeel grotendeels bestaat uit mensen die in het dagdagelijkse leven actief zijn in een specifiek hoofdberoep en hun vrije tijd daarnaast beschikbaar stellen voor de veiligheid van de Stad en zijn regio! Bijzondere aandacht zal uitgaan naar:
• de aanwerving van nieuwe vrijwilligers
• de werking van de twee ziekenwagens
• hoe ‘brandveilig leven’ thuis?

Naast enkele ‘levensechte’ demonstraties en animatie voor de allerkleinsten, kan je er ook terecht voor nat en droog én de aankoop van rookmelders ten voordele van de Stichting Brandwonden! Tijdens de opendeur krijgen geïnteresseerden ook alle uitleg hoe je vrijwilliger kan worden bij de brandweer.(andu)

De hulpverleningszone Zuid-Oost heeft momenteel een openstaande vacature voor 35 brandweerman - vrijwilligers ( aanwerving ).
Infoavond:
Wanneer: donderdag 14 september 2017 om 20 u.
Waar: post Wetteren, Zuiderdijk 1 - 9230 Wetteren
Uiterste inschrijvingsdatum = 01/10/2017

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons