Ninove 03 Apr 2020 - 23u24
Scattered Clouds
6.81°C

Kerstverlichting in binnenstad moet schitteren

10 november 2019
Kerstverlichting in binnenstad moet schitteren

NINOVE – In opdracht van de stad is een firma begonnen met de opbouw van de feestverlichting. Een eerste teken dat de eindejaarsperiode nadert.

Van zondagmorgen 10 november (7 uur) tot  maandagmorgen 11 november (5 uur) zal een gespecialiseerde firma de traditionele eindejaarsverlichting ophangen in de binnenstad.

Hiervoor zullen een aantal straten tijdelijk afgesloten worden. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden, wordt er in fases gewerkt.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons