Ninove 04 Apr 2020 - 22u18
Few Clouds
14.95°C

Jonge turners bezorgen bewoners Klateringen een prettige namiddag

07 november 2019

NINOVE – De bewoners van het woonzorgcentrum Klateringen kregen woensdagnamiddag 6 november een heuse traktatie: ze mochten genieten van een leuke show door de ACRO turnclub Sint-Paulus van Denderhoutem.

Turnclub Sint-Paulus biedt een pedagogisch en sporttechnisch programma aan, dat kinderen en jongeren toelaat hun fysieke en mentale mogelijkheden maximaal te ontwikkelen.

De club voorziet daarvoor een kader van opgeleide trainers, aangepaste materialen en een veelzijdig trainingsaanbod. In deze club staat plezierbeleving steeds centraal.

Dat deze meisjes plezier beleefden, kon je woensdagnamiddag van hun gezichten aflezen.

Ook de bewoners kregen een glimlach op hun gelaat getoverd door de vertoning.

Voor herhaling vatbaar dus.

FVS

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons