Ninove 06 Apr 2020 - 21u11
Clear Sky
17.74°C

Waterlek Geraardsbergsestraat-Preulegem zorgt voor verkeershinder

05 november 2019
Waterlek Geraardsbergsestraat-Preulegem zorgt voor verkeershinder

NINOVE – De Geraardsbergsestraat en Preulegem zijn dinsdagnamiddag 5 november deels onbereikbaar door een waterlek, ter hoogte van de spoorweg.

Tussen de Rode Kruisstraat en de Gentsestraat is geen verkeer mogelijk.

De Watergroep is ter plaatse om het lek te dichten.

Door dit lek was ook het treinverkeer tussen Denderleeuw en Geraardsbergen verstoord. De treinen rijden momenteel opnieuw normaal, maar vertragingen en afschaffingen blijven mogelijk.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons