Ninove 04 Apr 2020 - 00u03
Scattered Clouds
6.81°C

Verdwijning van Raymond Kestens in Aalst

04 november 2019
Verdwijning van Raymond Kestens in Aalst

AALST - Zondag 3 november 2019 verliet de 77-jarige Raymond Kestens omstreeks 17.50 uur het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis op de Moorselbaan in Aalst. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Meneer Kestens is 1,72 m lang, normaal gebouwd en heeft grijs haar. Hij heeft zijn bril niet bij zich.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een blauwgrijs hemd, een donkerblauwe pull met een rode streep in het midden, een blauwe jas en een groene werkbroek.

Deze persoon heeft medische zorgen nodig.

Zijn naasten vragen meneer Kestens om contact met hen op te nemen om hen gerust te stellen.

Hebt u meer informatie over dit feit, contacteer de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons