Ninove 31 Mar 2020 - 01u59
Few Clouds
8.19°C

Uitslaande garagebrand veroorzaakt aanzienlijke schade

04 november 2019

OUTER – Een brand vernielde maandagnamiddag 4 november een garage in de Outerstraat. De rookschade was ook groot in de aanpalende woning.

De brand is uitgebroken in de late namiddag rond 16.45 uur in een garage, aangebouwd tegen een woning langs de Outerstraat.

De brandweer van de zone Zuid-Oost was snel ter plaatse, maar kon niet verhinderen dat de garage volledig uitbrandde.

Een personenwagen Mercedes, die op de oprit naast de woning stond geparkeerd, is eveneens beschadigd.

De woning zelf liep aanzienlijke rookschade op. De keuken, die grensde aan de garage, is door de hitte en de rook onbruikbaar.

De hitte moet groot geweest zijn, aangezien de drievoudige beglazing van de andere aangrenzende woning is gebarsten.

Er vielen geen gewonden.

De brand had plaats tijdens de avondspits, zodat de politie het drukke verkeer moest rondleiden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons