Ninove 03 Apr 2020 - 17u51
Few Clouds
6.28°C

Mega Bootcamp in het park

03 november 2019

NINOVE - Afgelopen zondag vond het eerste 'mega bootcamp' plaats in het Ninoofse stadspark. Clubs uit Lierde, Geraardsbergen en Aalst waren er te gast bij het bootcamp-team uit Ninove.

Iedere zondagochtend kan je, onder de deskundige leiding van Astrid Van Den Neucker - Clea Limpens en Isabelle De Bremaeker, aan je conditie werken. Cardio en spierversterkende oefeningen op een opzwepende beat zijn de ingrediënten voor een gezond funmoment.

Place to be is het stadspark van Ninove. Een uurtje sporten in de buitenlucht geeft je energie voor de rest van de dag. En wat regendruppels houden de deelnemers niet tegen om het beste van zichzelf te geven.

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons