Ninove 08 Apr 2020 - 08u49
Overcast Clouds
12.03°C

Ninove brengt prachtige hulde aan overledenen tijdens Reveil

01 november 2019

MEERBEKE - Op het kerkhof van het Hemelrijk bracht op Allerheiligen de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia naar jaarlijkse traditie hun Reveil.

 
Dienst cultuur organiseerde in maar liefst drie gemeenten deze Reveil. Naast Meerbeke was er ook in Aspelare en Appelterre-Eichem een Reveil. Op deze manier wil ook Ninove de herinneringen aan onze dierbare overledenen levend houden en eren, en dit met muziek, poëzie en lokale levensverhalen.
 
Op het kerkhof in Meerbeke was ook stadsdichter Willie Verhegghe aanwezig. Hij mocht de bezoekers toespreken door middel van zijn prachtige gedichten. 
Zijn teksten grepen recht naar de keel. Ontroerend, pakkend, en de harde waarheid. Sterven is de ultieme daad van eenzaamheid, sterven doen we alleen...
 
 
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons