Ninove 08 Apr 2020 - 05u01
Few Clouds
20.67°C

Puitenrijders in Voorde klaar voor 4 dagen feest

18 augustus 2017
Puitenrijders in Voorde klaar voor 4 dagen feest

Voorde - Op zaterdag 26/08 organiseert voetbalclub SV Voorde een BBQ in de feesttent in de Ophemstraat met ploegvoorstelling en een optreden van de Doorbrekers uit Ninove

Op zondag 27/08: Nieuw: vanaf 11u Kunstmarkt waarbij allerhande kunstvormen worden gedemonstreerd: glaswerk, drukkunst, keramiek, ... met vanaf 19u optreden van Les Folles De Gand

Zondag 27/8 Kermisjogging kinderen 15 uur en volwassen vanaf 16 uur

Op maandag 28/08 dansnamiddag met Yves Segers en Steve Tielens vanaf 14 uur

Op dinsdag 29/08  vanaf 19 uur diverse optredens met als hoofdacte Niels Destadsbader

Alle info kan je terugvinden op www.depuitenrijders.be 

De toegang is volledig gratis gedurende de volledige kermisperiode

Parkeergelegenheid aan voetbalplein SV Voorde Karmelietenstraat + Parking aan de Geraardsbergesteenweg .(andu)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons