Ninove 06 Apr 2020 - 00u46
Clear Sky
17.02°C

De winnaars van 'Vind het vat' 2019 trakteerden vrienden en familie op een frisse Witkap Pater

01 november 2019

NINOVE - Op donderdag 31 oktober was het dan zover: de winnaars van de - niet onbesproken - editie 2019 mochten het vat Witkap consumeren in brouwerij Slaghmuylder.

Het is nu de derde editie van 'Vind het vat' op Ninofmedia, en ook dit jaar werd er massaal en langdurig gezocht naar het begraven vat Witkap.

Maar, de aanhouder wint, en geduld wordt beloond. De winnaars van dit jaar - Bram Vanderspinnen, Dylan Vidts en Bernd Neukermans - mochten vrienden en familie laten meegenieten van die beloning, onder de vorm van rijkelijk stromende Witkap.

En, hoe kan het ook anders, ook bij Ninofmedia zitten een aantal Witkap-drinkers. Om het nuttige aan het aangename te koppelen pakten we onze camera en microfoon uiteraard mee naar de brouwerij.

BDB - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons