Ninove 02 Apr 2020 - 16u27
Broken Clouds
10.09°C

Herdenking voor Willy Coppens

31 oktober 2019
Herdenking voor Willy Coppens

AALST – De uitvaart van Willy Coppens (25 juni 1956 - 9 oktober 2019) gebeurde op 16 oktober in intieme kring. Familie en vrienden willen iedereen, die de nood voelt, de gelegenheid geven om samen te komen en Willy te gedenken.

Zij nodigen u van harte uit op vrijdag 8 november 2019 om 20 uur in de Sint-Paulus en Onze-Lieve-Vrouw Ter Rozenkerk, Botermelkstraat 63 Aalst.

Na de gebedsviering kunt u in het zaaltje achter de kerk herinneringen ophalen aan Willy.

Deze kennisgeving geldt als uitnodiging, gelieve ze te verspreiden binnen uw netwerk.

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons