Ninove 06 Apr 2020 - 01u26
Clear Sky
17.02°C

Vrachtwagen verliest hydraulische olie op rotonde

28 oktober 2019
Vrachtwagen verliest hydraulische olie op rotonde

NINOVE - Een vrachtwagen met uitzonderlijk vervoer verloor maandagavond hydraulische olie op het rondpunt Den Dollar richting Brakel.

Het verkeer, dat vanuit de richting Ninove kwam en richting Brakel wou moest even rondrijden. De brandweer van Ninove was ter plaatse om de olie op te kuisen. De opruimwerken en de herstelling aan de vrachtwagen duurden tot rond middernacht.,

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons