Ninove 03 Apr 2020 - 17u35
Few Clouds
6.28°C

Kleuters leven zich uit tijdens kleuterhappening

28 oktober 2019
Kleuters leven zich uit tijdens kleuterhappening

NINOVE  - Net geen 80 kleuters leefden zich maandag uit in de sporthal tijdens de Kleuterhappening van de sportdienst Ninove.

En ze hadden keuze, want de sporthal was gevuld met allerlei leuke attracties: een buzzerspel, blokken opbouwen, op kleine fietsen en moto's rijden, tussen touwen klauteren maar ook springen op de talrijke springkastelen. 

EME

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons