Ninove 06 Apr 2020 - 13u47
Clear Sky
17.74°C

Meerbeke is met café Tuup een kroeg rijker

28 oktober 2019
MEERBEKE - Het waren stressvolle dagen voor zaakvoerder Daan De Dijn, maar het is hem gelukt om zijn deuren te openen nog voor Allerheiligen.
 
In het pand in de Gemeentehuisstraat bevond zich eerder al een frituur. Daan De Dijn bouwde de zaak afgelopen maanden om tot een gezellig café met accenten uit de streek. Thomas Maris - artiestennaam MARiS - mocht zich uitleven en een volledige muur bekleden met zijn prachtige schilderkunst. Op deze muur zie je allerlei afbeeldingen van dingen die eigen zijn aan het dorp, zoals de fonteintjesmolen en de aankomst van de Ronde van Vlaanderen. De muur heeft voor Daan echter ook een emotionele betekenis, door een verwijzing naar zijn in 1995 overleden vader. 
 
De feestelijke officiële opening volgt later nog, maar vanaf vrijdag 25 oktober is iedereen alvast welkom in deze sfeervolle zaak. Sluitingsdag op donderdag. Ninofmedia mocht zeker niet ontbreken voor een interview!
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons