Ninove 30 Mar 2020 - 13u19
Few Clouds
8.19°C

Auto ramt terras van café De Leste Zonde

23 oktober 2019
Auto ramt terras van café De Leste Zonde

NINOVE - Er is opnieuw een wagen ingereden op het terras van café De Leste Zonde in de Burchtstraat in het centrum van Ninove. De bejaarde bestuurder van de Toyota week woensdagnamiddag rond 15.30 uur van de rijbaan af en ramde de omheining van het terras. 

Het is al de tweede keer op drie maanden tijd dat dit gebeurt. Toen vlogen de brokstukken tot in het raam van de zaak, dat tot nu toe nog steeds beschadigd is. “De chauffeur is waarschijnlijk tegen de bloembak gereden, dat op zijn beurt recht in het terras is gevlogen. Dit jaar is het intussen al de derde keer. Nu is mijn terras echt voor de vuilbak”, reageert uitbater Peter De Meyer. “

Het probleem is dat hier de zone 30 helemaal niet wordt gerespecteerd. Jaren geleden heb ik al gevraagd om hier een verkeersdrempel te voorzien, maar dat kon niet door de zone 30. Intussen blijven ze hier wel door de straat vliegen.” Er vielen geen gewonden. De schade aan de wagen viel buiten aan de passagierszijde vrij goed mee. De politie van Geraardsbergen/Lierde kwam ter plaatse om de vaststellingen te doen. De Ninoofse politie is dan ook volop bezig met de verhuis naar het nieuwe politiehuis. 

 EME

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons